Ansvarlighedsstrategi

Nedenfor kan du læse om de punkter, som Online Textile Solutions arbejder med og/eller er nået i mål med i relation til vores ansvarlighedsstrategi:

 

Politikker og procedurer:

Online Textile Solutions har udarbejdet og udsendt en Code of Conduct samt andre relevante politikker omkring børnearbejde, anti-korruption, kemikalierestriktioner og andet. Samtidig er der udarbejdet en on-boarding procedure for nye leverandører.

 

Kortlægning af leverandørkæden:

80% af alle leverandører har indgivet informationer om, hvor Online Textile Solutions’ varer produceres. Der er udarbejdet en procedure i forhold til vedligehold af denne information, og der arbejdes på at indsamle de sidste informationer.

 

Ansvarlig produktion:

Der er udarbejdet et auditprogram, hvor minimumskravet for alle leverandørerne er en BSCI audit. Der følges løbende op på fornyelse af disse audits og hjælp til evt. forbedringer efter audit resultat.

 

Materialestrategi:

Online Textile Solutions har i 2022 kortlagt fiberforbruget, så forbedringer fremadrettet kan måles. De er nu i gang med at udarbejde en strategi for materialer og design. Dog er der allerede fokus på økologisk bomuld og FSC-certificeret viskose i deres kollektioner.

 

HR:

Online Textile Solutions har haft et tilfredsstillende resultat af medarbejderundersøgelserne.

Menu