Nyheder

Her på siden kan du følge med i vores seneste nyheder og pressemeddelelser.

 

11.05.2022
Thygesen Textile Group sætter rekord for andet år i træk

I et år hvor Thygesen Textile Group kunne fejre 90-års jubilæum, kunne de også fejre endnu et rekord- regnskab. Koncernen har lige fremlagt et samlet resultat for 2021 på 81,8 mio. kr. samt 50% fremgang på resultatet efter skat og minoritetsinteresser, der endte på 66,4 mio. kr.

Læs mere her

01.11.2021
Ny bestyrelsesformand for Thygesen Textile Group A/S

Svend Aage Færch Nielsen, tidligere kommerciel direktør hos Ege Carpets og nuværende bestyrelsesformand for Bæredygtigt Herning og Nørhaven, blev den 27. oktober valgt som ny bestyrelsesformand for Thygesen Textile Group A/S.

Læs mere her

04.10.2021
Matchet mellem drivkraft, drømme og digitalisering gav bonus

Tre D’er var omdrejningspunktet, da nyt selskab så dagens lys. Matchet mellem drivkraft, drømme og digitalisering resulterede nemlig i, at Thygesen Textile Group A/S pr. 1. oktober 2021 stiftede et nyt datterselskab i samarbejde med lokal onlineprofil.

Læs mere her

04.10.2021
Ambitiøs tekstilvirksomhed opruster på flere fronter

Tekstilvirksomheden Innflow A/S i Vejen har fart på og opruster nu på flere parametre, så de kan fortsætte deres ekspansion som en stærk partner i detail- og specialbranchen.

Læs mere her

25.05.2021
Thygesen Textile Group og GOYOGI sætter i fællesskab fokus på ansvarlighed og børns trivsel

Et perfekt match imellem den midtjyske tekstilvirksomhed Thygesen Textile Group og den københavnske yogavirksomhed GOYOGI skal blandt andet sætte fokus på ansvarlighed og forbedre børns trivsel.

Læs mere her

14.05.2021
Rekord-regnskab hos Thygesen Textile Group A/S

Thygesen Textile Group A/S kommer ud af 2020 med stor vækst i både omsætning og resultat, bl.a. på grund af et gennembrud i Vietnam. Koncernresultatet udgjorde 55,7 mio. kr. og det ordinære resultat efter skat og minoritetsinteresser 44,2 mio.kr., hvilket er tæt på en fordobling i forhold til sidste år.

Læs mere her

2021
90-års jubilæum

I 2021 kunne virksomheden Thygesen Textile Group fejre 90-års jubilæum.
Vi er meget stolte og ydmyge over, at vi igennem 90 år har designet, produceret og solgt tekstilprodukter – både via egne brands og som private label. En stor tak til kunder, leverandører, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser, der har fulgt os igennem årene.  Og ikke mindst en kæmpe stor tak til vores dedikerede medarbejdere, der både er fundamentet og forudsætningen for vores succes.

Menu