Karriere hos os

Medarbejderne er essensen og det vigtigste i vores virksomhed.
Vi går meget op i at følge vores værdier og i hele tiden at spille hinanden gode.

Vi arbejder kontinuerligt med at blive den bedste udgave af os selv, og for at støtte denne proces har vi udviklet en ‘Human Growth Plan’.
Planen handler om at forstå hinandens personlighedsprofiler, så vi får det bedste ud af hinanden, men den handler også om selvudvikling. Vi laver målsætninger for os selv og vores medarbejdere og bestræber os på hele tiden at arbejde med og fokusere på dette.

Ud over at støtte vores medarbejdere i selvudvikling tilbyder vi bl.a. også sund kantineordning, massageordning, ergotjek, coaching, sundhedssikring, årlige sundhedstjek, mulighed for hjemmearbejde, firma yogahold og gratis holdtræning i vores datterselskab HUSET I_RO.

Læs om vores værdier her.

Ledige stillinger

Private label sælger søges til better apparel

Da vi er en virksomhed i kontinuerlig vækst, er du meget velkommen til at følge os på både LinkedIn og Facebook, hvor nye stillinger også bliver opslået.

Du er naturligvis også meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på ttg@ttg.dk

Jubilæumsfilm

Klik på billedet og få et indblik i vores virksomhed og historie med vores 90 års jubilæumsfilm.

Privatlivspolitik

I henhold til EU’s persondataforordning (GDPR) skal den juridiske enhed, du har indsendt din ansøgning til, betragtes som den dataansvarlige og dermed som ansvarlig for de registrerede oplysninger. Kontakt den pågældende juridiske enhed for at få oplysninger om, hvorvidt eller med hvem vi deler personoplysningerne.

Vi gemmer din ansøgning i seks måneder fra modtagelsesdatoen. Det gør vi, så du kan komme i betragtning ved fremtidige relevante stillingsopslag.

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at redigere eller slette dine personoplysninger, bedes du sende en e-mail til den juridiske enhed, du har indsendt din ansøgning til.

Menu