Vores kompetencer i koncernen

Siden 1931 har vi designet, produceret og forhandlet tekstilprodukter, og vi har derfor en stor erfaring og know how, som både vores datterselskaber og samarbejdspartnere kan trække på. Vores hurtigt omstillelige koncern, fleksibilitet, innovative tankegang og vores stærke værdier er grundstenene til fundamentet for vores forretning og vores kapacitet til hele tiden at forny os.

Private Label partner
Vores datterselskaber better apparel A/S, INNFLOW og The Headwear Company er specialister inden for produktion af private label produkter. Med vores produktionsvirksomhed i Vietnam inkl. strikkeri og systue samt sourcing i Kina, Indien og Bangladesh er vi hurtigt omstillelige, fleksible og yderst konkurrencedygtige. Vi har desuden kontorer i både Kina og Bangladesh.

Distributionsnetværk
Vi har et stærkt distributionsnetværk i EMEA og kan via vores datterselskab Online Textile Solutions hjælpe med salg af dine tekstilprodukter.

Producent af bæredygtige kvalitetsprodukter
Er du interesseret i at forhandle bæredygtigt yogatøj eller lounge wear? Vi sælger vores brand CCDK og det populære amerikanske brand Girlfriend Collective gennem engagerede partnere, der deler vores passion for bæredygtighed og kvalitet.

Egen produktionsvirksomhed
Med egen produktionsvirksomhed i Vietnam, der p.t. tæller +600 medarbejdere, kan vi håndtere hele processen fra design til færdigt produkt. Det er vigtigt for os, at vi også i produktionsøjemed har et bæredygtigt og ansvarligt fokus.

Investeringspartner
Har du brug for en solid rådgivnings- og investeringspartner med mangeårig erfaring i at drive virksomhed, er vi altid klar på en seriøs, fortrolig og konstruktiv dialog. Kontakt Jens Thygesen på jt@thygesen.dk eller Morten Thygesen på mt@thygesen.dk

Læs mere om vores virksomheder her.

Menu