Vores tekstilvirksomheder

Thygesen Textile Group er ejer af eller har delt partnerskab i ni virksomheder (primært tekstilvirksomheder) verden over med mere end 1400 medarbejdere i Danmark, Vietnam, Tyskland, Slovakiet, Tyrkiet, USA, Mexico, Kina, Korea og Japan.

Nedenfor kan du læse mere om vores virksomheder.

SUSTINANDFRIENDS

Hos SUSTINANDFRIENDS går vi meget op i bæredygtighed, og for os er det vigtigt, at vores samarbejdspartnere deler denne passion. Hvad enten du er klar til at gå all-in i forhold til bæredygtighed, eller om du blot er klar til en enkelt bæredygtig kollektion, er vi klar til at hjælpe dig. Vi repræsenterer p.t. det populære amerikanske brand Girlfriend Collective og det bæredygtige danske taskebrand Kintobe.

Læs mere her

The Headwear Company

The Headwear Company designer og producerer nicheprodukter inden for hovedbeklædning til alle formål. Vi dækker hele segmentet gennem en række internationale brands inden for hovedbeklædning.

Via House of Christine – Christine Headwear, VIVA Headwear, Boho Spirit Headwear, Petit Peanut og Male Headwear er vi specialister inden for kvalitets hovedbeklædning til mænd, kvinder og børn – både når det handler om hårtab og mode.

Læs mere her

better apparel

Better service – better fabrics – better workmanship.
Dette er fundamentet for better apparel A/S, som er TTG koncernens private label virksomhed. Med egne produktionsmuligheder flere steder i verden servicerer vi en bred gruppe af brands, der påskønner det tætte partnerskab samt værdsætter vores ansvarlighed, transparens og kvalitet.

GOYOGI

Hos GOYOGI forhandler vi de bedste brands til din træning. Vi ønsker at give dig inspiration og vejlede dig til høj kvalitet, autenticitet og fantastisk udstyr. Vores yoga-univers er fyldt med det bedste yogatøj og udstyr til både yoga, fitness, funktionel træning eller en løbetur i skoven.

Læs mere her

HUSET I_RO

HUSET I_RO er et nyt velværehus i Ikast. Et meget tidsrelevant koncept, hvor shopping, caféoplevelser, holdtræning (Yoga, Pilates, Groove Dance, Power Pulse, Nirvana Body & Mind m.m.), behandlinger samt events og foredrag går hånd i hånd på en helt ny måde.

Læs mere her

INNFLOW

Hos INNFLOW er vi specialister inden for design og udvikling af strømper, undertøj, accessories og funktionstøj til den aktive hverdag.

Vi har stor erfaring i at varetage hele forløbet for vores kunder fra idé og konceptudvikling til hyldeklare produkter.

Læs mere her

Online Textile Solutions

Online Textile Solutions primære opgave er at sælge stærke brands til online-forhandlere med fokus på kvalitet, indtjening og leveringssikkerhed. Vi har derudover skabt vores egne brands med fokus på en gennemarbejdet identitet og formål:
zebdia – funktionelt sportstøj
NORVIG – klassisk hverdagstøj
URBAN QUEST – bæredygtigt og casual fritidstøj, som primært er produceret i bambus.

Ovennævnte sælges også via vores egen online shop Nordsus.

Læs mere her

Müller Textil GmbH

Gennem 110 år har Müller Textil GmbH designet, produceret og solgt tekstilløsninger. I dag er virksomheden markedsleder inden for tekniske 3D tekstilløsninger, der hovedsageligt anvendes inden for bilindustrien – deriblandt Daimler koncernen (Mercedes).

Læs mere her

Thygesen Textile Vietnam

Thygesen Textile Vietnam blev grundlagt i 2005 og er en innovativ, cirkulær tekstil produktionsvirksomhed. Thygesen Textile Vietnam har glæde af 50 års erfaring inden for strikkeri, farvning og syning. Virksomheden leverer tekstilprodukter til asiatiske, europæiske og amerikanske kunder.

Læs mere her
Menu