Vores tekstilvirksomheder

Thygesen Textile Group er ejer af eller har delt partnerskab i ni virksomheder (primært tekstilvirksomheder) verden over med mere end 1400 medarbejdere i Danmark, Vietnam, Tyskland, Slovakiet, Tyrkiet, USA, Mexico, Kina, Korea og Japan.

Nedenfor kan du læse mere om vores virksomheder.

EASE.DK

EASE.DK er specialister inden for private label kollektioner til europæiske supermarkeder og kædebutikker. Vi sørger for alt lige fra idé, udvikling, sourcing, produktion, logistik, butikskoncept og til emballage. Ud over dette designer og producerer vi vores egne brands:
SIRUP, der tilbyder både trendy og kommercielle styles.
CCDK, der tilbyder bæredygtigt, eksklusivt nattøj og lounge wear.

Læs mere her

SUSTINANDFRIENDS

Hos SUSTINANDFRIENDS går vi meget op i bæredygtighed, og for os er det vigtigt, at vores samarbejdspartnere deler denne passion. Hvad enten du er klar til at gå all-in i forhold til bæredygtighed, eller om du blot er klar til en enkelt bæredygtig kollektion, er vi klar til at hjælpe dig. Vi repræsenterer p.t. det populære amerikanske brand Girlfriend Collective , vores eget danske brand GOYOGI samt det bæredygtige danske taskebrand Kintobe.

Læs mere her

The Headwear Company

The Headwear Company designer og producerer nicheprodukter inden for hovedbeklædning til alle formål. Vi dækker hele segmentet gennem en række internationale brands inden for hovedbeklædning.

Via Christine Headwear, VIVA Headwear, Boho Spirit Headwear, Petit Peanut og Male Headwear er vi specialister inden for kvalitets hovedbeklædning til mænd, kvinder og børn – både når det handler om hårtab og mode.

Læs mere her

GOYOGI

Hos GOYOGI forhandler vi de bedste brands til din træning. Vi ønsker at give dig inspiration og vejlede dig til høj kvalitet, autenticitet og fantastisk udstyr. Vores yoga-univers er fyldt med det bedste yogatøj og udstyr til både yoga, fitness, funktionel træning eller en løbetur i skoven.

Læs mere her

Innflow

Hos Innflow er vi specialister inden for design og udvikling af strømper, undertøj, accessories og funktionstøj til den aktive hverdag. Vi har stor erfaring i at varetage hele forløbet for vores kunder fra idé og konceptudvikling til hyldeklare produkter.

Læs mere her

HUSET I_RO

HUSET I_RO er et nyt velvære-hus i Ikast, der åbner til august 2022.

Det er et nyt og tidsrelevant koncept, hvor shopping, caféoplevelser, yoga, pilates, soul dance, meditation, mindfulness, behandlinger og foredrag går hånd i hånd på en helt ny måde.

Læs mere her

Müller Textil GmbH

Gennem 110 år har Müller Textil GmbH designet, produceret og solgt tekstilløsninger. I dag er virksomheden markedsleder inden for tekniske 3D tekstilløsninger, der hovedsageligt anvendes inden for bilindustrien – deriblandt Daimler koncernen (Mercedes).

Læs mere her

Online Textile Solutions

Online Textile Solutions varetager Thygesen Textile Groups onlinesalg til onlinekunder og via markedspladser.
Vi har specialiseret os i at levere online only brands/koncepter til onlinere verden over med fokus på at skabe mulighed for højere indtjening til den enkelte samarbejdspartner.

Thygesen Textile Vietnam

Thygesen Textile Vietnam blev grundlagt i 2005 og er en innovativ, cirkulær tekstil produktionsvirksomhed. Thygesen Textile Vietnam har glæde af 50 års erfaring inden for strikkeri, farvning og syning. Virksomheden leverer tekstilprodukter til asiatiske, europæiske og amerikanske kunder.

Læs mere her
Menu