Vores tekstilvirksomheder

Thygesen Textile Group er ejer af eller har delt partnerskab i syv virksomheder (primært tekstilvirksomheder) verden over med mere end 1400 medarbejdere i Danmark, Vietnam, Tyskland, Slovakiet, Tyrkiet, USA, Mexico, Kina, Korea og Japan.

Nedenfor kan du læse mere om vores virksomheder.

The Headwear Company

The Headwear Company designer og producerer nicheprodukter inden for hovedbeklædning til alle formål. Vi dækker hele segmentet gennem en række internationale brands inden for hovedbeklædning.

Via House of Christine – Christine Headwear, VIVA Headwear, Boho Spirit Headwear, Petit Peanut og Male Headwear er vi specialister inden for kvalitets hovedbeklædning til mænd, kvinder og børn – både når det handler om hårtab og mode.

Læs mere her

better apparel

better fabrics • better service • better workmanship

Dette er fundamentet for better apparel A/S, som er TTG koncernens private label virksomhed.

Vi er specialister i levering af kvalitetsbeklædning, som er designet til at imødekomme forskellige behov og krav.

Med vores eget team af eksperter placeret på kontorer i Fjernøsten, har vi både ressourcer og ekspertise til at håndtere alle aspekter af produktionsprocessen fra start til slut.

Vores danske kontor tilbyder support og vejledning for at sikre, at du modtager den bedst mulige service og de bedste produkter.

Læs mere her

Online Textile Solutions

Online Textile Solutions (OTS) er et multibrandselskab, hvis formål er at udvikle og drive egne brands med fokus på kvalitet, leveringssikkerhed samt lavere risiko og højere indtjening for virksomhedens kunder.

Virksomheden arbejder med flere forskellige produktkategorier på tværs af brands:
zebdia – funktionelt sportstøj
NORVIG – klassisk hverdagstøj
URBAN QUEST – casual fritidstøj og undertøj produceret i den bløde bambuskvalitet.
CCDK – smukt og feminint nattøj, loungewear og badetøj til kvinder.

Ovennævnte sælges også via vores egen online shop Nordsus.

Læs mere her

INNFLOW

Hos INNFLOW er vi specialister inden for design og udvikling af strømper, undertøj, accessories og funktionstøj til den aktive hverdag.

Vi har stor erfaring i at varetage hele forløbet for vores kunder fra idé og konceptudvikling til hyldeklare produkter.

Læs mere her

HUSET I_RO

HUSET I_RO er et velværehus i Ikast. Et meget tidsrelevant koncept, hvor yoga, pilates, groove dance, manuvision, mindfulness, behandlinger, udlejning af mødelokaler, foredrag, kurser, shopping og caféoplevelser går hånd i hånd på en helt ny måde.

En magnet for både private og virksomheder med fokus på velvære, for shoppere, for sportsfolk og for livsnydere generelt!

Læs mere her

Müller Textil GmbH

Gennem 110 år har Müller Textil GmbH designet, produceret og solgt tekstilløsninger. I dag er virksomheden markedsleder inden for tekniske 3D tekstilløsninger, der hovedsageligt anvendes inden for bilindustrien – deriblandt Daimler koncernen (Mercedes).

Læs mere her

Thygesen Textile Vietnam

Thygesen Textile Vietnam blev grundlagt i 2005 og er en innovativ, cirkulær tekstil produktionsvirksomhed. Thygesen Textile Vietnam har glæde af 50 års erfaring inden for strikkeri, farvning og syning. Virksomheden leverer tekstilprodukter til asiatiske, europæiske og amerikanske kunder.

Læs mere her
Menu